Lyngby-vasen: En designklassiker med mange muligheder

Du behøver ikke kun finde den frem, når der er friske blomster i huset.

© Lyngby Porcelæn

Du kan spotte Lyngby vasen i utrolig mange danske hjem, hvor den typisk står med tulipaner eller roser i, men den kan faktisk bruges på mange andre måder.

Skil dig ud fra mængden og benyt vasen i køkkenet, på badeværelset, kontorpladsen eller ved make-up bordet, hvor den både kan pynte og samtidig være praktisk.

LÆS OGSÅ Her er de allerfineste vaser i keramik og glas

Pift dit skrivebord op

En pæn og ordentlig kontorplads har altså bare en indvirkning på motivationen. Brug Lyngby vasen til at holde styr på de små kontorartikler, så de ikke forsvinder i mængden af noter, mapper og kaffekrus.

Tandbørstekrus

Når du nu alligevel svinger tandbørsten et par gange om dagen, kan du jo lige så godt kigge på noget pænt imens. Find den farve, der passer bedst til dit badeværelse, og skab en sammenhæng imellem de små elementer som tandbørstekrus, håndklæde og sæbedispenserer.

Fremhæv dine kaffekapsler

Lav din egen lille "coffee station" i køkkenet, hvor du kan fremhæve kaffekapslerne i en glasklar Lyngby vase. Stil eventuelt krus eller andre pynteting, i samme farveskala, ved siden af for at skabe sammenhæng.

Få styr på børsterne

Lyngby vasen kan også bruges til at opbevare make-up børster. Du kan eventuelt fylde vasen halvt op med små perler eller kugler, så børsterne står mere fast, hvis du ikke har så mange. Dette er en fin lille detalje i de glasklare vaser uanset farve.

© Lyngby Porcelæn

Få 5 numre af Bolig Magasinet + Lyngby vase

Hvis du ikke har en Lyngby vase eller hvis du mangler en til samlingen, kan du i øjeblikket få 5 numre af Bolig Magasinet + en Lyngby vase i enten rosa, blå eller røgfarvet glas for kun 159 kroner. Du sparer hele 444 kroner!