Sådan indretter du med nude

Ønsker du flere farver i dit hjem, er nude et sikkert hit! En behagelig og rolig farve, der giver dit hjem varme og personlighed. Se hvordan, du med enkelte elementer, nemt kan implementere nude-farven i dit hjem.

Et sammensætning af flere ting i nude-farven, skaber et varmt og hyggeligt område i dit hjem. Her ses farven både som kant rundt om spejlet, på en vase, på en æske og i et simpelt fyrfadslys.

Tip: Sæt flere mindre ting sammen med nude-farven og skab en hyggelig oase.

Få dig et møbel i den smukke nude-farve. Her er der anvendt neutrale farver omkring den skønne stol, samt tilføjet flere grønne planter der også er med til at skabe liv i hjemmet.

LÆS OGSÅ Hvilke farver passer sammen i indretningen?

Tip: Sæt møblet sammen med neutrale farver som sort, hvid, grå og træfarver, for at skabe opmærksomhed omkring det nude-farvede møbel.

Kast ud i noget nyt, ved at anskaffe dig service i nude nuancer. Du kan nemt beholde dit oprindelige bestik og glas, og stadig spise af smukke nude-farvet tallerkner.

Tip: Sæt gerne flere nude-farvet ting på middagsbordet.

Klinker i nude! Hvis du selv har mulighed for det, kan du anvende de nude-farvet klinker flere steder i huset. Her er de anvendt i køkkenet som en del af indretningen og samtidig er klinkerne nemme at tørre af med en våd klud, hvis der kommer mad på.

Tip: Du kan nemt anvende klinker på både dit badeværelse, køkken, stue eller soveværelse.

Et simpelt vægur med nude-farvet baggrund giver dit hjem en fin dekoration på væggen. Her er der benyttet guldfarvet visere, der matcher nude-farven godt.

Plant dine grønne planter i nude-potter. Her er den fine nude-bakke benyttet som underlag for mindre krukker og danner et samlingspunkt for boligens mindre planter.

Tip: Anvendt en bakke som underlag til fx. planter eller andre mindre dekorationer, til at skabe et samlingspunkt i boligen.

Lav en billedvæg hvor nude er den gennegående farve.

Her er vist flere billeder i neutrale farver, hvoraf enkelte plakater er nude. Sammen med de enkelte nude-plakater, står en elegant daybed i en fin rosa farve samt en rosa lampe.

Tip: Implementer nude-farven igennem kunsten på din væg.

Server mad, frugt eller slik i de smukke skåle fra Louise Roe. Skålene er i messing med indvendig emaljebelægning i bl.a. nude og blå.

Skålen er i 100% messing, fødevaregodkendt og måler ø 18 x h8 cm.

Få den fine skål fra Louise Roe + numre af Bolig Magasinet til kun 159 kr!

Med flotte nude-puder til sofaen eller lænestolen, kan du nemt skabe varme og farve i hjemmet. Her er stuen indrettet med neutrale farver i grå nuancer, så de nude-farvet puder tydeligt ses.

Tip: Med puder og tæpper, kan du let få den skønne nude-farve implementeret i dit hjem.

HÅNDPLUKKET TIL DIG