Skab personlighed i dit hjem med massevis af farver

Ved at tilføje enkelte farverige elementer i dit hjem, kan du nemt skabe en hyggelig og indbydende atmosfære med dit eget touch af personlighed. Få inspiration til, hvordan du nemt indretter dit hjem med farver.

© Ferm Living

Vase

Petroliumsblå vase fra Kähler. Vasen giver dit hjem varme og hygge, samtidig med at den præsenterer sig selv flot, med sine enkelte detaljer og den smukke farve. Vasen kan både benyttes alene som udstilling eller med et smuk buket med blomster i.

Vasen findes i flere størrelser og farver. 499,95 kr. v/ Kähler

© Luxoliving

Puder

Farverige puder kan sættes sammen på kryds og tværs afhængig af, hvad du synes passer bedst sammen. Placer dine puder på sengen, i din sofa eller i en stol. Ferm living har i sin nye kollektion, et bredt udvalg af farverige puder i forskellige mønstre og stof.

Puder i flere farver og størrelser fra Ferm Living. 649 kr. (lyserød og grøn pude, forrest til venstre) v/ Ferm Living

LÆS OGSÅHvilke farver passer sammen i indretningen?

© Ferm Living

Kurv og bord

En multifunktionel kurv, som du både kan benytte til opbevaring af tæpper, brænde, garn eller din magasiner. Som en form for låg på kurven, kan du forvandle den til et bord med en overflade udført i egetræ. Bordet kan fint benyttes som et ekstra sofabord. Den blå farve, skaber liv i rummet.

Kurven findes i flere farver og størrelser. 399 kr. v/ Ferm Living

© Ferm Living

Stol

En elegant stol i en vulgær fave, giver dit hjem varme og personlighed.
Smuk bordeaux stol designet af Arne Jacobsen i 1955. Dette er en Limited Edition Serie7™ fra Fritz Hansen. Den smukke bordeaux farve giver varme i dit hjem. Stolen kan fint placeres alene, som et statementmøbel i et rum.

Fritz Hansen Limited Edition Serie7™. Ca. 5.800 kr. v/ Fritz Hansen

© Fritz Hansen

Bakke

Smuk træbakke fra MUNK Collective. Bakken kan både benyttes som serveringsbakke eller til at stå op ad en væg i dit køkken som udstilling. Derudover kan du benytte bakken som en del af din indretning, ved at stille den på et bord med planter, vaser og et enkelt lys. Den flotte lysegrønne farve, er med til at give mere farve i dit hjem.

Frame bakke fra MUNK Collective findes i flere størrelser og farver.

Få en elegant Frame-bakke fra MUNK Collective + 5 numre af Boligmagasinet til kun 159 kr.

© MUNK Collective

Gulvtæppe

Et farverigt gulvtæppe giver hele rummet masser af farver. Du kan placere et farverigt gulvtæppe i dit badeværelse eller i din gang for at skabe mere liv. Du kan også placere tæppet under dit spisebord eller sofa og sofabord, for at markere et bestemt område i dit hjem.

Farverigt gulvtæppe fra HAY. 4.923 kr. v/ Trendyliving

© Trendy Living