Slå til nu og få 4 numre af dit yndlingsmagasin til kun 17,50 kr./stk

For prisen på ét magasin kan du se frem til at modtage tonsvis af inspiration til din sommer både udendørs og indendørs. Få et smugkig på, hvad du kan glæde dig til at modtage i postkassen lige om lidt, hvis du slår til.

Om lidt er det tid til at tage hul på den danske sommer. Slå vinduerne op, indtage havemøblerne, sætte markblomster i vase og tænde grillen.

Og vi glæder os!

For mange af os byder sommeren 2021 på ferietid i Danmark - ikke udlandet - og derfor giver vi dig endnu mere inspiration til, hvordan du får det allerbedste ud af den magiske årstid herhjemme.

For bare 69,95 kr. modtager du i alt 4 magasiner.

BESTIL HER

Det første, vi sender dig, bliver vores magiske sommerpakke, som bugner af sommerstemning, -boliger, -idéer og shopping i ikke bare ét, men to magasiner.

Du får både Bolig Magasinet nr 7 + Bolig Magasinet Sommer.

Herefter modtager du de næste måneder de kommende to udgaver af Bolig Magasinet.

Og du betaler stadig kun for ét magasin, og kan til enhver tid opsige dit abonnement, inden du overgår til vanlig pris pr. magasin - ingen binding! Intet med småt.

SLÅ TIL FØR 1. JUNI OG FÅ DE 4 MAGASINER TIL 17,50 KR./STK.

GLÆD DIG TIL

Danmarks dejligste sommerhjem. Ja, vi mener det faktisk. Vi er ret sikre på, at vi har fundet de skønneste sommerhuse og kolonihaver.

Intet mindre!

Men tag ikke bare vores ord for det. Vurder selv og få et smugkig på alt det dejlige sommerinspiration, som venter dig.

Danmarks dejligste sommerhjem

Magiske uderum

Guide til skøn sommerstil

SLÅ TIL FØR 1. JUNI OG FÅ 4 MAGASINER TIL 17,50 KR./STK. HER