Spar 20 % på dine julegaver med Bolig Magasinet

Du kan gå amok i alt fra HAY til Wegner. Nu skal du så bare afgøre, om det er dig eller en, du har kær, der skal have en ekstra god julegave i år.

Særligt til abonnenter

Vi vil gerne vise, at vi sætter pris på dig som abonnent. Derfor forkæler vi dig hver måned med alt fra attraktive særtilbud og gaver til særlige invitationer. Tak, fordi du er abonnent!

Vi vil gerne gøre noget særligt for vores abonnenter i julen, derfor har vi lavet et samarbejde med designshoppen Casanova.dk, så alle abonnenter på Bolig Magasinet får 20 % rabat på skønne designprodukter og –nyheder.

Casanova.dk er Danmarks ældste og største webshop, når det kommer til design og interiør, og fra 15. oktober til og med 15. december 2017 får alle abonnenter på Bolig Magasinet 20 % rabat på Casanova.dk.

Hvordan får du rabat?

For at få rabat på Casanova.dk skal du bruge en særlig kode. Vi har sendt koden til dig i det brev, der fulgte med dette magasin. Du kan også finde koden på Boligmagasinet.dk/juletilbud. Du skal skrive dit abonnementsnummer på siden for at få koden, så sørg for at have det ved hånden.

Sådan gør du.

Du aktiverer rabatten ved at indtaste den særlige rabatkode i feltet ‘Evt. Rabatkode‘, når du udfylder dine informationer på Casanova.dk i forbindelse med købet. Bemærk, at du også kan bruge koden, selv om at der står, at varen ikke er på lager

Er du ikke abonnent – men vil du gerne have rabat?

Bare rolig, du kan sagtens nå det. Klik ind på Boligmagasinet.dk/juleabo, og køb abonnement. Når du har tegnet abonnement, får du en mail med den særlige rabatkode, og så er du klar til at shoppe løs. Samtidig får du Danmarks mest inspirerende boligmagasin med posten hver måned.

Det med småt.

1) Casanova.dk forbeholder sig retten til at tjekke, om du er abonnent, så du kan blive bedt om at oplyse dit abonnementsnummer, efter du har afgivet din ordre.

2) Tilbuddet med 20 % rabat gælder ikke allerede nedsatte varer og gavekort.

3) Tilbuddet på 20 % rabat løber fra 15. oktober til og med 15. december 2017.

Her er nogle eksempler på, hvad du kan finde på Casanova.dk.

Plakat 'Floating Leaves 08', A4, Paper Collective.

Normalpris: 349 kr.

Særpris: 279 kr.

SPAR: 70 kr.

Stol, ‘Visu Wood’, Muuto.

Normalpris: 3.295 kr.

Særpris: 2.636 kr.

SPAR: 659 kr.

Abe af Kay Bojesen.

Normalpris: 899 kr.

Særpris: 720 kr.

SPAR: 179 kr.

Pendel, ‘Multi-Lite’, Gubi.

Normalpris: 5.195 kr.

Særpris: 4.156 kr.

SPAR: 1.039 kr.

Lysestage, ‘Kubus’, By Lassen.

Normalpris 979 kr.

Særpris: 783 kr.

SPAR: 196 kr.

Sidebord, ‘Marble Table’, Ferm Living.

Normalpris: 2.599 kr.

Særpris: 2.080 kr.

SPAR: 519 kr.