© boligmagasinet.dk

Bolig Awards 2011: Årets bedste danske designer

Se de nominerede i kategorien 'Bedste Danske Designer'.

6. juni 2011 af Bolig MagasinetSEBASTIAN HOLMBÄCK & ULRIK NORDENTOFT
er gået helt i sort med deres nyeste knivserie, der signalerer stilrent køkken-værktøj til herrerne. Hvorfor er der ingen, der har tænkt på det før, tænker vi? Knivsæt, ‘Pure Black’, 399-599 kr., Stelton.

© boligmagasinet.dk

TINE MOURITSEN viser sin bredde ved både at kunne indrette lækre butikker og designe store møbler og delikate lamper som ‘All in 1’, 1.995 kr., og ‘All in 2’. 1.695 kr., Le Klint.
© boligmagasinet.dk
SØREN ROSE KJÆR kan tage et gammelt gulv fra en gymnastiksal og gøre det til attraktivt design med en høj kvalitetsfaktor. Det er ganske enkelt en nominering værd (og så har vi slet ikke nævnt alle hans andre ypperlige design). Kommode, ‘Gymnasium’, 11.900 kr., Mater.

© boligmagasinet.dk


FURNID
består af Bo Strange og Morten Kjær Stovegaard, som det seneste år har brilleret med flere iøjenfaldende design for blandt andet Fredericia Furniture og Stouby, lænestol. ‘Frost’, fra 8.998 kr., Stouby.

© boligmagasinet.dk


NORM er en duo, danskerne lige så godt kan lære at kende. De to knægte har de seneste par år lavet det ene smukke og succesfulde design efter det andet, og deres stil er gennemtænkt, enkelt og skandinavisk præcis som spisebordet ‘Raft Table NA2’. Fra 10.000 kr., &Tradition.

© boligmagasinet.dk

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...