Bolig Awards 2011: Læsernes favorit

Stem på din personlige favorit og vind flotte Mano-kopper fra Kähler.

6. juni 2011 af Bolig MagasinetKAY BOJESENS
charmerende trædyr har været favoritter på børneværelset gennem årtier, og nu har Rosendahl Design Group givet os chancen for at udvide samlingen med ‘Kanin’, ‘Gravhund’ og ‘Flodhest’. 600- 650 kr., Kay Bojesen.


'BESTLITE’-LAMPEN var et hensygnende design, før det blev spottet af det danske firma Gubi i 1989. De forvandlede det til en verdenssucces, og lanceringen af lampen med original skærm fra 1930 er et must for designelskere. ‘BL3’, 5.795 kr., Bestlite.

TERMOKOPPEN fra ‘Mågestellet’ er et af 2010’s musthaves. Det er rigtig godt spottet af de royale marketingsfolk at relancere klassikeren i en populær termoudgave. 399 kr., Royal Copenhagen.
TAPETET ‘Nordic Blossom’
er en serie fantastiske motiver fra den nordiske natur med smukke fugleflokke, sprøde roser og forårsgrene, som giver en skøn stemning. Tapeterne er designet af Helene Blanche. 499 kr. pr. rulle, Flügger.

‘VIPP KITCHEN TOOLS’
fortsætter med den høje kvalitet og funktionalitet, vi kender fra Vipps badeværelsesserie, som også har givet firmaet en eftertragtet plads på MoMA i New York. Køkkenserien består af en brødkasse, salt- og peberkværn og et opvaskesæt, du kan gemme væk i køkkenskabet. 445-1.095 kr., Vipp.
‘TRINIDAD’ er under 20 år gammel, men stolen har allerede opnået status som en ‘gammel’ klassiker. Nanna Ditzels geniale design fra 1993 er i år kommet i 10 nye smukke farver, der matcher tidens trend og moderne indretning perfekt. 3.693 kr., Fredericia Furniture.


SÖDAHLS grafiske tekstiler skaber liv i din bolig på ingen tid, og prisen er særdeles overkommelig. Designeren bag hedder Ditte Vestergaard Sørensen, og hun rammer også plet i tidens forkærlighed for ugler med puden ‘In stereo’, 200 kr., Södahl.
‘SELANDIA LOUNGE CHAIR’ er en relancering af en klassiker, som positionerer Trip Trap som Danmarks konge af træmøbler til haven. Detaljerne er sublime - for eksempel vender alle skruerne samme vej. Lækkert... Solstol, 7.990 kr., Trip Trap.

‘VÆGLAMPEN ‘Ball’
er en lidt glemt klassiker, som de fleste af os ikke desto mindre kender fra vores barndomshjem. Den er designet af Benny Frandsen i 1969, og den er så funktionel, diskret og evigt moderne, at Frandsen Lighting har valgt at lancere den i seks nye farver. 349-399 kr., Frandsen Lighting.


‘SYVEREN’
er et ikon, der har været forvandlet af designere verden over, men det er lykkedes Fritz Hansen at lave Arne Jacobsens mesterværk fra 1955 i en smuk og elegant udgave i eg. Stol, 2.959 kr., Fritz Hansen.

 

Se også de nominerede i kategorierne:

Bedste Indretning

Årets Ildsjæl

Bedste Boligbutik

Bedste Udenlandske navn

Bedste Kunsthåndværker


Bedste Design

Bedste Danske Designer

Bedste Køkken og Bad

Bedste Producent

Bedste Upcoming


Hvem skal have din stemme i kategorien 'Læsernes Favorit'?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste