Stem på din favorit til Årets Læserpris - deltag i lodtrækningen om design fra Fritz Hansen

Danmarks fire stærkeste bolig- og designmagasiner er for 8. år i træk gået sammen om at uddele årets største designpriser. Du kan være med til at bestemme vinderen af Læserfavoritten lige her - og samtidig deltage i konkurrencen om en Arne Jacobsen Dot skammel.

Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage gode tilbud og nyhedsbreve fra Bolig Magasinet.

Stem på din favorit og vind

Vil du være med til at bestemme, hvilket design, der skal hædres, når Bolig Magasinet, BO BEDRE, Scandinavian Living og Costume Living uddeler årets vigtigste designpriser: Design Awards 2021?

Så kan du afgive din stemme herunder. Her har vi samlet alt det design, der er nomineret i de forskellige kategorier til årets Design Awards. Når du afgiver din stemme deltager du samtidig i konkurrencen om at vinde en Arne Jacobsen Dot skammel, fra Fritz Hansen.

Den høje Dot™ skammel er en smuk, simpel barstol der er oplagt til brug ved diske, barer eller høje arbejdsborde. Moderne, minimalistisk og enkel i sit udtryk. Det sofistikerede design fra Arne Jacobsens hånd er tidløst og praktisk.

OBS Ser du kun en grå boks herunder, hvor afstemningen skulle vises, skal du tillade cookies for Boligmagasinet.dk, så afstemningen kommer frem.

Årets Læserpris er sponsoreret af: