Design Awards 2015: Årets designer

Prisen får årets designer ved design Awards 2015 går til en designer, der har sat et tydeligt aftryk på designscenen med karakteristisk, originalt og holdbart design. Se de fem nominerede her.

  1. NORM ARKITEKTER

Duoen modtog fortjent prisen som årets designere i 2014, men har fortsat deres imponerende fremmarch siden med nye, smukke design for både danske og udenlandske producenter. De er umulige at komme udenom.

  1. CECILIE MANZ

Hun har været Danmarks designdronning i mere end
ti år og viser igen og igen sin imponerende spændvidde og sin evne til at mestre alle materialer. I år modtog hun Kronprinsparrets Kulturpris og sidder tungt på tronen som landets mest ombejlede kvindelige designer.

  1. SØREN ROSE

Huserer p.t. i New York og beviser igen og igen, at han ikke bare formår at ramme plet i tiden med sit industrielle internationale udtryk, men også mestrer det klassiske formsprog.

  1. GAMFRATESI

Den dansk-italienske designduo har igen haft et imponerende år med smukke design og pris- vindende udstillinger – den mest succesfulde danske designduo set med internationale briller.

  1. SIMON LEGALD

Har de seneste år ageret husdesigner hos Normann Copenhagen, hvor han med stor overbevisning og sikkert formsprog har designet alt fra møbler, over lamper til tilbehør. Han er et kæmpe talent, som vi spår en stor karriere.