Design Awards 2015: Årets møbel

Prisen for Årets møbel gives ved design Awards 201 til et møbel, som er afklaret både æstetisk, funktionelt og teknisk. Det skal være orginalt samt have en høj og gerne lang brugsværdi. Se de seks nominerede her.

14. august 2015 af Redaktionen

1. FULTON

Design: Søren Rose Studio
Producent: Wendelbo

Et stramt 50’er-udtryk tilsat et moderne twist er ingredienserne i Søren Roses designcocktail, der er fuld af smukke detaljer og newyorker-elegance.

2. UCHIWA

Design: Doshi Levien
Producent: Hay

Den indisk-britiske designduo forener nordisk minimalisme med poetiske former og indisk farveglæde. Deres udtryk er unikt, hvilket også gælder for Uchiwa, der er helt sin egen.

3. SAVANNAH

Design: Monica Föster
Producent: Erik Jørgensen

Den svenske stjernedesigner har skabt en let og meget nordisk sofa med lækre detaljer i læder. De runde stokke og de voluminøse puder skaber et kontrastfyldt møbel.

4. DAYBED

Design: Anita Johansen
Producent: Menu

Less is More definerer Anita Johansens daybed. Den lette, lækre træstruktur mødes med blød uld, der bølger på overfladen - et meget smukt møbel.

5. TRAVELLER

Design: Gamfratesi
Producent: Porro

Lækre materialer og et symmetrisk design går op i en højere enhed i GamFratesis daybed, der lægger op til både lur og samtale.

6. FRI

Design: Jaime Hayon
Producent: Fritz Hansen

Spanske Jaime Hayon er kongen af organisk formgivning. Den nye loungestol Fri er velpropotioneret og poetisk - og så sidder man forbandet godt i den.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...