Designerens bedste køkken- og badtips

Firmaet Design By Us vandt Bolig Magasinet Design Award for bedste køkken/bad-butik. Her får du indehaver Rasmus Larssons bedste indretningstips

7. september 2009 af Signe Lønholdt og Mette Thomsen

Hotelspa på toilettet
Det må gerne være en hotelagtig oplevelse at gå på toilet, der ofte ligger i forlængelse af soveværelset. Forsøg at få den stemning frem, for eksempel med varme i gulvet og klart glas, som gør badet mere luksuriøst at opholde sig i. Men håndklædevarmere er jeg skide ligeglad med.

Det må også gerne være en sjov oplevelse - for eksempel kan du lave noget virkelig fedt for 10.000 kr. med Bisazza-mosaikker. Det er et ærgerligt sted at gå på kompromis. Jeg vil hellere bruge krudtet på blandingsbatteriet og mosaikken end på en håndvask. Der bliver lavet så mange fede standartvaske, som man kan gøre en dyd ud af at peppe op.

Lav nogle effekter som giver en ekstra oplevelse - tag en tur på Bomhuset på Skovridderkroen for at se et inspirerende toilet - her er der lyserødt på herretoilettet og blåt hos damerne.

Et nemt og billigt tip er at tørre blandingsbatteriet af - så holder det længere. Og husk at få de sidste touch med! Har du brugt krudt på et dyrt badeværelse, så er det synd at have en billig plastiktandbørste.


Tilbehør gør køkkenet individuelt

I køkkenet arbejder mange firmaet med en arbejdstrekant og den vil jeg gerne gå på kompromis med for at få køleskabet gemt af vejen. Den trekant er bare det værste!

Ofte kan du også kun få køkkenskabene i bestemte mål: 60, 80 og 90 cm., så hvis det ikke lige passer bliver der sat blændstykker i siderne. Det er nok det tarveligste i verden. Vi laver 62,5 cm hvis det er det, der passer.

Det er accessories, der gør køkkenet individuelt. Lamper (også bordlamper), gardiner, tapet på en væg i køkkenet og greb er små effekter som er individuelle og nemme at skifte.

Hvis du har en køkkenø er det nemt at gøre den hyggelig med synlige bøger, bordlamper eller lysestager, vaser og så videre. Det bløder rummet op, så det ikke er så stift. I vores køkken derhjemme har vi et fladskærms tv med en ramme omkring.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...