© The Blue Room

Formland Design Award

Se de tre nyheder, der er nomineret til Formland Design Award blandt hundredevis af innovative produkter

15. august 2011 af Pia Olsen

I næste uge bliver den prestigefyldte Formland Design Award for efteråret 2011 uddelt. Se de nominerede, som er nøje udvalgt af den kræsne dommer-komité. I år stiller dommerne skarpt på opfindelser til køkkenet.

 

© The Blue Room

Vi er vist mange, der har forsøgt at fjerne kalkaflejringer i vores glas-karaffel ved at stoppe et viskestykke ned gennem en al for smal hals. Heldigvis er der nu hjælp at hente i den geniale ‘Karaffel-renser’ fra Rig-Tig. Bare hæld vand og opvaskemiddel i karaflen, sæt renseren på, ryst og lad kæden klare kalken, 100 kr., Rig-Tig.

 

© The Blue Room

‘Funnel Friends’ kan bruges til at måle, hælde eller veje med - og så kan du stable dem. Dommer-komiteen var vilde med det multifunktionelle køkkenredskab i et unikt design med bløde, runde former, der er designet af Roger Arquer, 249 kr., Element+.© The Blue Room

Den eftertragtede argentinske designer Alfredo Häberli har slået sig sammen med det danske designhus Georg Jensen og lancerer en übersmuk køkkenserie i stål, porcelæn, træ, glas og gummi. Serien ‘Alfredo’ glider direkte ind i det skandinaviske køkken med sine enkle former og består af blandt andet af et olie-/eddikesæt, en serie af beholdere i glas, en køkkenrulleholder og en karaffel, fra 149-899 kr., Georg Jensen.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...