Vær med til at vælge årets Design Favoritter

Se her hvilke designprodukter Bolig Magasinet har nomineret til Design Favoritter 2021. Stem på dine yndlings, og vind lækkerier til boligen.

Bolig Magasinet Design Favoritter 2021

Bolig Magasinet vil i samarbejde med jer læsere, udvælge årets interiørprodukter inden for en lang række kategorier.

Afstemningen kører fra 16. marts - 9. april. Du kan stemme på dine yndlingsprodukter inden for køkken, belysning, vaser, smarte opbevaringsmøbler, uderum og meget mere.

Vores tre ekspertdommere har udvalgt nogle farverige, sjove, enkle og stilrene designfavoritter, men det er dig, der endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde!

STEM & VIND HER

Vind nye lækkerier til dit hjem

Når du har gennemført afstemningen, er du automatisk med i konkurrencen om et udvalg af de bedste designprodukter til en værdi af minimum 5.000 kr. Vi trækker lod om 10 præmier til en samlet værdi af minimum 50.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked.

Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage Bolig Magasinets nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 9. april 2021 kan du stemme og samtidigt deltage i konkurrencen om en af de 10 designpræmier.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 9. april. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VINDHER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Helle Blok, chefredaktør for Bolig Magasinet. Julie Løwenstein, stylist på Bolig Magasinet samt indretningsekspert på ‘Hjem til forvandling’ på DR. Mi Skjold Brix, digital redaktør på Bolig Magasinet.

De 3 kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Bolig Magasinet Design Favoritter

STEM & VIND HER

HÅNDPLUKKET TIL DIG