Design Favoritter 2023: Bordlamper - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

Ægget Lampen fra Brainchild

Nyt, dansk design i et skulpturelt look. Skærmen på Ægget Lampen er mundblæst opalglas, som bløder lyset op, mens foden er lavet af messing med en børstet finish. Lyset er dæmpbart, så du kan sætte stemningen i rummet.

Læs mere om produktet her

ISOLDE bordlampe fra ILVA

Let og uhøjtidelig bordlampe, som består af et metalstel, hvorpå der er spundet et net af tynd, sandfarvet polyestertråd. Isolde lampen er håndlavet, og trådnettet er med til, at bløde lysets stråler op. En vaskeægte hyggespreder, uanset om den får plads i reolen eller måske på natbordet.

Læs mere om produktet her

Pantop Portable Brass fra Verpan

80'erne er super hotte lige nu, og det gør Verner Pantons klassiker fra netop 1980 i skinnende metaller herligt aktuel. Den klokkeformede lampeskærm giver et nedadrettet lys. Som navnet antyder, er Pantop Portable ledningsfri og holder op til 7 timer på på en opladning, så tag den bare i hånden og med fra rum til rum.

Læs mere om produktet her

Silhouette Table Lamp fra Warm Nordic

Silhouette Table Lamp er designet af en af 50'ernes anerkendte danske lysdesignere Svend Aage Holm-Sørensen. Den er skulpturel med et asymmetrisk formsprog, og den nye farve Pure Cashmere er med til at understrege lampens lethed. Silhouette bordlampen iscenesætter det indirekte lys på smukkeste vis, og refleksionen sker fra den lille, opadvendte lyskilde mod den brede metalskærm.

Læs mere om produktet her

Omni Table fra UMAGE

I Omni Table går design og praktik op i en højere enhed. Lysmodulet på den multifunktionelle bordlampe skaber et spil af stråler og kan dreje 360 grader, mens lampens stilk kan rotere 45 grader til hver side. Et godt valg, uanset om du er på udkig efter lys til skrivebordet eller sengebordet. Lampen er dæmpbar, og en skjult USB-port i lampefoden gør det muligt at oplade telefon eller tablet.

Læs mere om produktet her

AJ Oxford Bordlampe fra Louis Poulsen

AJ Oxford Bordlampe blev oprindelig designet til St. Catherine's College i Oxford i starten af 1960'erne. Nu er Arne Jacobsens bordlampe relanceret i en udgave, som er tro mod hans originale design. AJ Oxford Bordlampe er især kendetegnet ved et slankt og grafisk udtryk med en let og elegant sort stander og en skulpturel skærm i opalglas, som balancerer ubesværet på basen og spreder et blødt og behageligt lys.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER

    HÅNDPLUKKET TIL DIG