Design Favoritter 2023: Designunivers - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

SOFACOMPANYs Instagramprofil

SOFACOMPANYs Instagramprofil er et overflødighedshorn af farver, former og nye indretningsidéer. Her bliver nye og ældre modeller præsenteret i billeder og videoer, så du kan sidde hjemme i din stue og gentænke dit hjem eller din indretning. Den personlige og uhøjtidelige stemning har tiltrukket 150.000 følgere.

Læs mere her

BRANDT Collective – studio & store

Contemporary - Understated – Elegant. Det er kodeordene for den særlige BRANDT Collective-stil. Det er den samme stemning, som bliver sat i deres designstudio i Hellerup nord for København. Her tilbyder et team af arkitekter og designere indretningsrådgivning og specialdesignede løsninger. BRANDT Collective præsenterer også en række internationale interiørbrands og har deres egen kollektion af objekter, som sælges hos udvalgte forhandlere. Kvinden bag det smukke univers er Julie Brandt.

Læs mere om det her

Slettvoll brand store

Slettvolls møbler emmer af klasse, komfort og eksklusivitet, og det er også ord, som kan bruges til at beskrive producentens flagship store centralt placeret på Oslo Plads i København. Idéen er at vise møblerne i deres helhed, så det er nemmere at forestille sig, hvordan de vil se ud i et privat hjem. Her er der også rig mulighed for at få indretningshjælp eller assistance til at vælge mellem de for eksempel 300 tekstilmuligheder til en ny sofa.

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER