Design Favoritter 2023: Køkken - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

REFLECT af Jean Nouvel fra Reform

Køkkenserien REFLECT er designet af den anerkendte franske arkitekt Jean Nouvel. Den har et cool, stringent udtryk og fremhæver kontrasten mellem det traditionelle og moderne. REFLECT fås i metal eller sort metal, som begge vil reflektere omgivelserne, fronterne har vertikale riller og integrerede greb i ekstruderet aluminium. Et moderne køkken der bliver som et møbel i rummet.

Læs mere om produktet her

Oakwood fra Kvik

Oakwood er Kviks bud på et ægte snedkerkøkken og en hyldest til det danske håndværk og designtraditionen. Designet er kendetegnet ved skuffernes vandrette linjer og ikke mindst de smukke fingertappede samlinger i massiv, FSC-certificeret eg. Grebet er skjult i toppen af fronten.

Læs mere om produktet her

OEO fra Garde Hvalsøe

Model OEO er et køkkendesign med et iøjnefaldende enkelt, let og næsten svævende look. Hver skuffesektion er beklædt med vertikale lister i massivt træ, hvori grebet elegant er fræset ind, og sektionerne adskilles med vertikale glødestålslister og faciliterer dermed et møde mellem rå og raffinerede materialer. Designet er en hyldest til traditionsrig snedkerkultur, sublim håndværkskvalitet og OEOs stærke kærlighed til Japans design ses også smukt og tydeligt.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER