Design Favoritter 2023: Opbevaring - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

Focus Barskab fra ILVA

Barskabet er tilbage! Takket være nedlukningen er det blevet et musthave i indretningen på ny – og det har ILVA skabt et elegant bud på, hvordan kan se ud. Med et tydeligt nik til dansk designs guldalder er skabet med lamelbeklædte jalousilåger og matlakeret egetræ et møbel, der kan sprede glæde i mange år uden at blive malplaceret.

Læs mere om produktet her

A232 Skænk fra FDB Møbler

Vaskeægte designklassiker ser atter dagens lys. Navnet er A232, producenten er FDB Møbler og designeren er ingen ringere end Børge Mogensen. En dåbsattest, den smukke egetræsskænk på alle måder lever op til. Den er skabt i FSC-certificeret egetræ og bag lågerne gemmer sig både hylder og bakker, der kan trækkes ud for nem adgang. De smukke messingdetaljer i form af hængsler og lås er det sidste touch, der gør designet både luksuriøst og egnet til hverdagen.

Læs mere om produktet her

Shoji Cabinet fra Hübsch

Til sommer bliver dine yndlingsting velsignet med et spritnyt design, de kan flotte sig i. Hübsch lancerer deres stringente Shoji Cabinet, der med sit grafiske udtryk er det perfekte sted at udstille favoritter. Det moderne, japanske take på vitrineskabet er et perfekt supplement til fusionen af nordisk og japansk stil: japandi.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER

    HÅNDPLUKKET TIL DIG