Design Favoritter 2023: På Bordet - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

Memphis Stoneware fra Stilleben

Memphis Stoneware er dygtigt designet af Stilleben og produceret i Portugal. Serien er fremstillet af højtbrændt stentøj ved en særlig brændingsteknik, single-fire proces, hvor ovnen kun brænder en gang op. Denne energibesparende proces sænker keramikproduktionens CO2- aftryk betydeligt. Glasuren er blank og ridsefast og alle dele tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine.

Timm Vladimir Kitchen Stentøjsserie fra Imerco

Timm Vladimir har forlængst bevist, at han elsker at lave mad – og også at de køkkenting, der omgiver ham skal kunne tåle at blive brugt. Det gælder også det nye stentøjsstel, der kan tåle at komme i ovnen op til 230 grader. Stellet er håndlavet og kommer i flere farver, der kan mixes og matches, som man har lyst til.

Læs mere om produktet her

Nordic Kitchen te-termokande fra Eva Solo

Tools Design har gennem mange år skabt rigtig mange klassikere til køkkenet og bordet. En af de nyeste er denne moderne termokande til te med bambus-håndtag. Den har indbygget tefilter, så termokanden er ideel både til brygning og servering af teen. Kanden er 100% drypfri, så du undgår pletter på bordet. Fås i sand og sort, som understreger det japanske islæt.

Grand Cru Recycled vandkaraffel fra Rosendahl

Med Rosendahl Grand Cru Recycled-karaflen kan man derhjemme signalere, at man går ind for genbrug, for udtrykket i en svagt grøn farve skyldes netop genanvendt glas. Hertil kommer et plastbånd i biobaseret plast, som tilsammen giver formen elegance.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER

    HÅNDPLUKKET TIL DIG