Design Favoritter 2023: Renovering - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

Troldtekt® v-line fra Troldtekt

Akustik er et problem i mange hjem. Med akustikplader af typen Troldtekt® v-line får du en karakterfuld loftsflade, som effektivt absorberer lyd og dermed sikrer god akustik i hjemmet. Troldtekt® v-line i natur og malet i standardfarverne hvid, grå og sort er certificeret på guldniveau efter det bæredygtige designkoncept Cradle to Cradle. Pladerne bliver produceret med 98 procent vedvarende energi på Troldtekts fabrik i Troldhede.

Læs mere om produktet her

IQ Surface fra Tarkett

Tarketts kollektion, iQ Surface, består af homogene vinylgulve, som er udviklet og produceret i Sverige. Kollektionen er skabt som et kreativt samarbejde med Note Design Studio. IQ Surface åbner op for helt nye og ubegrænsede designmuligheder med homogen vinyl, der kan benyttes på flere forskellige overflader som vægge og møbler såvel som gulve. IQ Surface er fri for ftalater og biocider, og når vinylgulvet på et tidspunkt er udtjent, kan det returneres og genanvendes.

Hexparket fra Junckers

Gulvet er en af de største flader i dit hjem, derfor har materiale og ikke mindst mønster stor indflydelse på udtrykket i dit hjem. Hexparket er Junchers nyfortolkning af de klassiske mønstergulve. Det avancerede parketgulv er fremstillet af overskudstræ, som ellers ville være gået til spilde, og danner et smukt sekskantet mønster inspireret af naturlige former som bikuber. Hexparket fås i eg og moseeg.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER

    HÅNDPLUKKET TIL DIG