Design Favoritter 2023: Smarthome - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

DGC 7865 HC Pro, grafitgrå, fra Miele

Mieles grafitgrå dampovn med ovnfunktion til indbygning er ikke blot et tidløst og elegant element til køkkenet, den er også lidt af et teknisk vidunder. Ovnen kan dampe, stege og bage, og efter endt madlavning kan den såmænd også rengøre sig selv med den selvrensende funktion HydroClean. Det eneste, du skal gøre, er at tilsætte HydroCleaner sæbe og trykke på en knap, så kan du kigge ind i en skinnede ren ovn, næste gang køkkengerningen kalder.

Læs mere om produktet her

Beosound Theatre fra Bang & Olufsen

Med sin smukt, afrundede form og materialer som egetræ, aluminium og strikket stof er Beosound Theatre en ægte lækkerbisken af en soundbar, og så indeholder den slanke model hele fire patentanmeldte akustiske innovationer og kan omslutte dig med lyd fra alle vinkler. Soundbaren kan både fungere alene, i en komplet tv-løsning eller et multiroom setup.

Auping Smart base fra Royal Auping Scandinavia

Auping Smart er en støjsvag elevationssengebund udstyret med Auping Connect, som er en indbygget styreboks. Eller med andre ord: en seng som lytter til dig og har som mission at forbedre din søvn. Ja tak! Blandt nogle af de features, der medfølger, er muligheden for at blive vækket ved, at sengebunden stille og roligt hæver nakkestøtten, når du ønsker at vågne, den kan også puffe blidt til dig (eller en snorkende partner) eller for eksempel tilsluttes Sonos højtalere eller Philips Hue-pærer, så vækningen foregår med musik eller ved at lyset skrues op. Og bliv bare liggende! Det hele kan styres med en fjernbetjening eller din stemme.

Læs mere om produktet her

PowerView® gardiner fra Luxaflex®

Træk gardinet for, træk gardinet fra og for igen ... Det kan hurtigt blive en tidskrævende proces at justere hjemmets gardiner. Men det råder Luxaflexs smarte, trådløse løsning nu bod på. Med Luxaflex PowerView kan husets Luxaflex-gardiner betjenes og programmeres efter behov, så du kan skabe den stemning og det lysindfald, du ønsker i hvert rum på alle tidspunkter af døgnet, uanset om du er hjemme eller ej.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER

    HÅNDPLUKKET TIL DIG