Design Favoritter 2023: Sofa - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

Moment Sofa fra Hübsch

Det er sofaen Moments træelementer, der giver dette møbel sit elegante særpræg. De fremhæver sofaens form, og det grå boucle-stof omfavner møblets gæst.

Læs mere om produktet her

MH Grasp fra Mogens Hansen

MH Grasp er designet ud fra 3 parametre; æstetik, komfort og miljøskånsomhed. Designet af Oliver & Lukas WeissKrogh er skandinavisk, moderne og rent – en ny fortolkning af midten af århundredets danske designsofaer. Sofaens distinkte- og arkitektoniske rene silhuet kontrasteres af de bløde og afrundede puder, der sammen med det dybe sæde giver flere komfortable sidde- eller liggestillinger.

Læs mere om produktet her

Wilson fra SOFACOMPANY

Wilsom-serien er inspireret i 70'ernes afslappede stil, men er samtidig designet med bæredygtighed for øje. Træstellet er lavet af FSC-certificeret ask, som er en hurtigvoksende træsort, og serien er designet så man kan samle det helt uden skruer og værktøj. De enkelte møbler kan fragtes som “flat pack", så CO2-aftrykket minimeres.

Læs mere om produktet her

Fried Egg Sofa fra Warm Nordic

Designeren Hans Olsen havde en udpræget sans for linjer, flader og farver – også da han i 1950'erne designede Fried Egg-sofaen. Han var ikke bange for at kombinere klassiske værdier med humor i sine design. Denne bæredygtige jubilæumsudgave af Fried Egg, tilføjer en ekstra sanselighed til det legende design ved at være i tre farver og med tre forskellige tekstiler på indersiden, ydersiden og hynden: En kombination af Hero og de bæredygtige tekstiler Re-wool og Merit by Maraham.

Læs mere om produktet her

Varna Modulsofa fra ILVA

Modulsofaen VARNA er designet i et næsten widescreen-format og har komfortabelt fyld af silikonefibre og fjer – og med ekstra dyb siddedybde. Da armlænet kan afmonteres, kan sofaen forvandle sig til en stor loungechair.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER

    HÅNDPLUKKET TIL DIG