Design Favoritter 2023: Sofaborde - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

Glaze fra Cane-line

Italienske lavasten giver bordet Glaze dets helt særlige look. Bordet er håndlavet med en tredobbelt glasering, og processen gør, at hvert bord er helt unikt. Bordets base i aluminium og kerne af stål sikrer stabilitet og er med til at møblets silhuet er flot.

Læs mere om produktet her

Cece fra SOFACOMPANY

Designeren Katrine Bjørn har vellykket tegnet bordet Cece og benyttet geometriske former – en rund bordplade og ben i tre kvarte cirkler. Det giver alt i alt et meget skandinavisk udtryk som understreges af egetræsfiner, der er FSC-certificeret.

Læs mere om produktet her

Surfboard Coffee Table fra Warm Nordic

Den anerkendte danske møbeldesigner Arne Hovmand-Olsen har med Surfboard Coffee Table skabt et uhøjtideligt sofabord, der let glider ind i moderne indretning. Den nye udgave i røget eg viser, hvor ekstraordinær og tidsløs designet er.

Læs mere om produktet her

OPTIC sofaborde fra Kristensen & Kristensen

Kristensen fås i mange forskellige størrelser og varianter. Det gør det muligt at vælge netop det bord, der passer bedst ind i ens hjem. Det underspillede design løftes, når man sætter flere sammen.

Læs mere om produktet her

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER