Design Favoritter 2023: Væglamper - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

Sasi Large, Silver, fra Nuura

Nyskabende lampe som tapper ind i tendensen med væglamper, som balancerer mellem lampe og lysinstallation. Sasi Large er skabt i samarbejde med Rick Tegelaar og består af en stor skærm i børstet sølv, som reflekterer lyset fra et integreret LED-modul placeret bag en indvendig skærm i blankpoleret sølv. Materialerne betyder, at lampen både er selvreflekterende og spejler omgivelserne. Et smukt lysobjekt, som både kan shine alene eller indgå i en gallerivæg.

Læs mere om produktet her

FRAGMENT fra BRANDT Collective

Skal det være enkelt, klassisk og have et eksklusivt touch? Så er FRAGMENT et godt bud til at kaste lys på væggen. Væglampen fra BRANDT Collective er designet af indehaver Julie Brandt. Skærmen i alabast giver et blødt, marmoreret lys, og til basen får du valget mellem bruneret messing eller marmor.

Læs mere om produktet her

Mito Aura fra Occhio

Med Mito aura får du en svævende og udtryksfuld lysskulptur på væggen – eller i loftet, hvis det er ønsket. Den ikoniske lampe har et ringformet uplight og et kraftigt, blændfrit downlight. Lampen er ikke bare et lille kunstværk men også lidt af et teknisk vidunder, hvis du vælger Occhio Air. Featuren gør det nemt og bekvemt blandt andet at justere forholdet mellem direkte og indirekte lys, tænde, dæmpe lysstyrken, tænde og slukke eller for eksempel justere farvetemperaturen.

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER

    HÅNDPLUKKET TIL DIG