Chefredaktør Helle Blok byder dig velkommen til Bolig Magasinet nr. 205

Bolig Magasinets februarnummer er til dig, der vil optimere pladsen i din bolig. Det er også til dig, der er klar til boligtilbehør i forårets lyse farver og en masse inspiration til et skønt badeværelse. Læs her, chefredaktørens leder.

2. februar 2017 af Helle Blok

”Hvad skal der ske herude i rædselsrummet?“

Av! Jeg kan huske, at jeg næsten fik helt ondt i maven over min venindes hårde ord, da hun i sommer besøgte mit nye hjem. I virkeligheden havde hun ret. Mit nye, gamle badeværelse trængte til en giga renovering. Dengang var det et langt, smalt og iskoldt rum med sænket loft. I den ene ende var der en nedlagt affaldsskakt (!) og en vaskesøjle midt på gulvet. I den anden ende et gammelt toilet og en minimal håndvask. Hov, jeg glemte tremmerne for vinduerne. Lad mig bare sige, at toiletbesøg blev overstået i en vis fart. 

I dag synes jeg selv, at jeg har skruet pænt op for både hyggefaktoren og det funktionelle. Den gamle affaldsskakt er fjernet, og der er blevet plads til en bruseniche. Der er nye fliser og varme i gulvet. Vaskesøjlen er skjult bag døren, der er nyt toilet, en håndvask med plads til lækre sæber og pist væk er tremmerne for vinduerne. Jeg er vild med det!

I dette nummer kan du finde masser af nyheder til dit bad. Uanset om det trænger til en total-makeover som mit eller blot et nyt, lækkert look. 

Helle Blok, chefredaktør


Billede:
Jeg bliver garanteret pænere af at se mig selv i dette fine spejl. Spejl, dia 90 cm, 2.799 kr., knage, dia 6 cm, 199 kr., begge fra By Nord Copenhagen.
Gør badeværelset ekstra hyggeligt med kunst. Plakat, 29,7 x 42 cm, 425 kr., Monika Petersen.
Jeg er på jagt efter det helt rigtige lys. Lampe, h 82,5 x b 42 cm, 2.499 kr., Bolia. 

Tilbehør til et lækkert toilet bestående af et tæppe, pænt toiletsæt og en skål


Billede:
En fin, eksklusiv farve, hvis det ikke altid skal være sort. Badserie, ‘Nova One’, spand, 500 kr., toiletbørste, 350 kr., sæbedispenser, 250 kr., tandkrus, 130 kr., sæbeskål, 100 kr., alt fra Zone.
Et smukt, organisk indslag på badet. Håndvask, ‘Vally’, i natursten, dia 40 cm, 1.995 kr., Muubs v/Cahetu.
Badet bliver dejligere, når man træder ud på noget blødt. Bademåtte, b 46 x l 60 cm, 80 kr., H&M HOME.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...