DE NYE TENDENSER: Bolig Magasinet no 180

Se Bolig Magasinets januar-udgave, hvor vi sætter fokus på 10 tendenser, smukke boligreportager, en kunstguide og meget meget mere...

VELKOMMEN TIL 2015. Og velkommen til et nummer, hvor vi sætter fokus på 10 tendenser, som meget gerne vil flytte ind i dit hjem i det nye år. En af dem er Craft – eller håndværk på dansk. Smukke ting, der er lagt mange timers arbejde i, og som er unikke og charmerende, fordi det kan ses, at de rent faktisk er lavet af mennesker. Craft får vokseværk i det nye år – og helt sikkert også hjemme hos mig. Min hverdag kan godt køre lidt for stærkt en gang imellem – det kender du sikkert kun alt for godt. Måske derfor mærker jeg behovet for også at omgive mig med ting, som er fremstillet med nærvær og stor kærlighed til de traditionelle håndværk: et håndvævet vægophæng af garnrester, en smukt slebet stol, hånddrejet keramik - hvor hver enkelt skål har et unikt udtryk. Jeg har en ambition om at få mere ro og nærvær ind i mit liv i det nye år. Det kan håndlavede møbler og accessories minde mig om. Og hvem ved ... måske får jeg en dag tålmodighed nok til selv at kaste mig over mit eget lille hjemmeprojekt med garnrester. Det skulle være så afstressende, siger mine dygtige, kreative kollegaer. Foreløbig nøjes jeg dog med at beundre deres kreationer.

Ps Med dette nummer får du årets første kunstkort, som I love my type står bag + en stor guide til at indrette med kunst på side 78. Måske får du nye idéer til, hvordan du kan bruge dine kunstkort?

Helle Blok, chefredaktør

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste