Det nye Bolig Magasinet er på gaden nu, og i denne måned får du en smuk notesbog med

Bolig Magasinets oktobernummer er til dig, der vil byde efteråret velkommen i boligindretningen. Du får nemlig sæsonens bedste tips og idéer, til at indrette din bolig i det fineste efterårslook.

LEDER: Så er det hyggetid!

Jeg kan ikke rigtig lukke øjnene for det længere. Bladene drysser lige så stille af træerne i min have, jeg har forlængst fundet jakken frem, og det er mørkt, både når jeg står op og går i seng. Det er blevet efterår, uanset om jeg kan lide det eller ej. Og så skidt da! Jeg overgiver mig til en lang sæson indendøre – det skal nok blive hamrende hyggeligt!

I dette magasin skruer vi op for alt det, der gør efterår både smukkere og dejligere, og der er nok at glæde sig til. Vi viser dig sæsonens vigtigste tendenser. Så er spørgsmålet bare, om du er klar til at invitere dramatiske blomsterprint, kække frynser og masser af varme og mørke kulører ind i stuen?

Lys må vi også have her i lille, mørke Danmark. Mon ikke du kan skrive en enkelt lampe eller to på ønskesedlen, når du har set den store lampeguide. Sidst, men ikke mindst, bugner magasinet af skønne boliger med inspirerende indretning og gode (efterårs)idéer.

Så hent en varm kop af din yndlingsdrik, træk benene op i sofaen, og vend den næste side i magasinet. Så er efterårshyggen allerede godt i gang.

Helle Blok, chefredaktør

Vi har lavet en lille notesbog til dig. Det er redaktionens dygtige Marie Clément Rasmussen, som står bag det fine print, og notesbogen er en gave kun til Bolig Magasinets læsere. Læg den i håndtasken – den er genial til alt det, du liiige skal huske.

Det er så hyggeligt, at man kan se bøger og yndlingsnips. Vitrineskab, 'V2', h 210 x b 150 x d 40 cm, 22.100 kr., Lindebjerg Design.

Så skal der drikkes te. Kop, 'Elements', 599 kr. for sæt med to, Royal Copenhagen.

Messing og mørkeblå klæder hinanden. Opslagstavle, 'Nouveau Pin', h 62,3 x b 62,3 x d 2,5 cm, 1.795 kr., Please Wait to be Seated.

Mønstret gør mig i godt humør.
Pudebetræk,'Marlin', 50 x 50 cm, 149 kr., Ellos Home.

Skøn, varm farve. Pendel, 'Moon', dia 34 cm, 4.195 kr., Verpan.

Et efterårsmust! Gulvtæppe, uld, 170 x 240 kr., 2.499 kr., Ilva.

Cool, ny farve. Lysestage, h 20 x dia 16 cm, 1.299 kr., Objects.