Det nye Bolig Magasinet er på gaden, og i denne måned får du Magasinet Liv med

Bolig Magasinets julinummer er til dig, der vil skabe forandring i hjemmet. Du får nemlig masser af tips og idéer til små og store forvandlinger, der gør en stor forskel i dit hjem. 1-2-3 forny!

4. juli 2017 af Helle Blok

LEDER: Skab forvandling i hjemmet

Hvis jeg skruer tiden tilbage til juli sidste år, så gik min sommerferie vist mest med at være noget stresset og pænt spændt. Jeg var nemlig få dage fra at slippe et helt hold håndværkere løs i mit nye hjem. Missionen var en rask makeover fra ‘Her har ældre dame boet i 40 år’ til ‘Her skal børnefamilie bo i mindst 10 år’. Selv om jeg hverken skulle svinge murske eller malerpensel selv, så gav det alligevel sved på panden at stå med ansvaret for en totalrenovering og tage beslutninger om alt fra sildeben til cisterner. Jeg skal love for, at der var masser af hjertebanken over, at jeg faktisk lige dér var i gang med at skabe mit drømmehjem.

I dag er renoveringen (ikke indretningen) færdig, og jeg står endnu. Selv om jeg på nogle tidspunkter undervejs var lidt i tvivl. Det eneste, jeg fortryder nu, er, at jeg ikke nød processen lidt mere! Er det ikke typisk? For det ER sjovt at forny sit hjem, både når makeoveren er størrelse xl og størrelse xs. I dette Bolig Magasinet får du inspiration til begge dele. 

Følg Louises forvandling af det støvede parcelhus til et moderne familiehjem på side 76. Se Caspar og Sidsels nye køkken-alrum på side 66, Georgs nye børneværelse på side 86 og Angelicas nye bad på side 92. Og find masser af tips og idéer til små forvandlinger, som gør en stor forskel i dit hjem. 1-2-3 forny! 

Helle Blok, chefredaktør 

Lækkert miks af varme farver. Pude, ‘Emma’, 40 x 70 cm, 1.200 kr., Christina Lundsteen

Væglampe, ‘AQ01’, designet af Anne Qvist, kan også bruges som bordlampe, 2.815 kr., Lightyears

Jeg er forelsket i både formen og farven. Vase, ‘Urna’, h 21 x dia 30 cm, 1.675 kr., Marimekko

Min sofa skal have en smuk, blød ven. Puf, ‘Juul 051‘, dia 80 cm, pris fra 6.574 kr., Juul. 

Gulvtæppet, ‘Moor Rug’ er kommet i en ny wauw-farve. 240 x 240 cm, 12.995 kr., &Tradition

Reform har fået designparret Afterroom til at lave et skønt opbevaringsmøbel. Skænk, ‘High’, h 142 inkl. ben x b 84 x d 40 cm, 9.400 kr., Reform

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...