DET NYE BOLIG MAGASINET No. 192 JANUAR 2016 · TENDENSER

Se det nye Bolig Magasinet, hvor vi har tryllet med nyt indhold. Vi har fyldt nummeret med masser af makeovers, ideer, tendenser - og meget meget andet. Vi håber SÅ meget, at I kan lide det.

5. januar 2016 af Redaktionen

VI GLÆDER OS SÅ MEGET􏰀...

... til at vise jer det nye Bolig Magasinet! Og når vi siger nye, mener vi nye. Vi har nemlig givet magasinet en makeover både på look og indhold. Så her i 2016 er vi blevet endnu smukkere :-), og vi glæder os til at give jer læsere meget mere af alt det, I elsker ved Bolig Magasinet. Vi har udvidet boligreportagerne med en guide til boligernes bedste idéer, og så har vi lavet en helt ny makeover-sektion, hvor du får inspirerende forvandlinger. Her tryller stylist-Julie hver måned med pensler og kreative løsninger i serien ‘1-2-3 mere plads, tak!’. Her på redaktionen er vi også vilde med at se før & efter-reportager, og nu bliver de et fast indslag i magasinet. I dette nummer besøger vi en familie, som har skabt et skønt lyst køkken-alrum med en cool glasvæg og plads til børnenes knallertkørsel rundt om spisebordet. Der er selvfølgelig fortsat masser af design og kunst i magasinet – se bare vores 10 januar-favoritter på side 12 og den store guide til billedvægge på side 28.

Vi glæder os til at give jer masser af gode idéer og inspiration i 2016. Vi håber SÅ meget, at I kan lide det.

Kh redaktionen

Ps: I denne måned har vi også sendt vinderen af Bolig Magasinet Stylist 2015 på arbejde. Sammen med stylist-Julie viser hun på side 56, hvordan du kan kombinere årets nye tendenser.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...