DIY - No 184 maj 2015

Smugkig i Bolig Magasinets maj-udgave, hvor vi sætter fokus skønne sommerhjem, skæve ideer og giver dig en guide til dejlige soveværelser.

5. maj 2015 af Helle Blok

JEG HAR EN IDÉ...!
"If you can dream it, you can do it.“ Sådan lyder et berømt citat fra Walt Disney, og jeg er helt vild med det. For mig rummer det en fantastisk frihed til at tænke ud af boksen og en dejlig, positiv tro på, at alt er muligt. Jeg tror, at rigtig mange af de skønne, kreative mennesker vi har samlet i dette nummer har tænkt ligesådan. Både da de fik deres store og vilde ideer, og da de fik den lille, geniale idé, og så de nye muligheder, som for eksempel ligger i alle de ting, vi andre har kasseret.
Pernille drømte om at eje en kolonihave, som lignede en gammel togvogn. I dag er den blevet til virkelighed – bygget af hendes vilje, knofedt og en handy far. Se hendes inspirerende sommerhjem på side 48. På side 97 kan du møde tre kvinder, som er mestre i skæve ideer. Hvorfor ikke bruge et par gamle bukser til en bordplade? Hænge dine smukkeste tørklæder op som vægpynt? Sy den sofa, du altid har ønsket dig? Eller svinge penslen, hvis du får lyst til en hurtig makeover og en ny farve på væg eller møbler, ligesom den maleglade ejer af forvandlingsboligen på side 36. „Jeg maler helst, dagen efter at jeg har fået ideen,“ er hendes motto. Her på redaktionen mener vi heller ikke, der er nogen grund til at spilde tiden. Lad de mange nye ideer spire, mens du læser magasinet, og gå så i gang med at føre dem ud i livet. God arbejdslyst!

Ps Hvis du trænger til en nyt, skønt sted at drømme og få nye ideer, så start med at blive inspireret i vores guide til dejlige soveværelser på side 86.

Helle Blok, chefredaktør

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste