FÅ MERE PLADS: Bolig Magasinet no 181

Se Bolig Magasinets februar-udgave, hvor vi sætter fokus på opbevaringsløsninger, smukke boligreportager, og meget meget mere...

3. februar 2015 af Helle Blok

Kan vi ikke gøre det lidt bedre? Jeg har boet mindst 10 forskellige steder, siden jeg flyttede hjemmefra. På små lejede værelser med få ejendele. I en delelejlighed på 45 kvadratmeter med min søster, en singlehybel på 79 og i hjem af alle størrelser derimellem. Men uanset antallet af kvadratmetre er der ét spørgsmål, der er rykket med: Kan jeg ikke gøre det her lidt bedre? Udnytte pladsen lidt mere optimalt? Få lidt flere funktioner ind i mit hjem? Og samtidig få det til at se mere roligt, ordentligt og lækkert ud?

I dag deler jeg en lejlighed på 130 kvadratmeter med mand og børn, og jeg jagter stadig mere plads og genial opbevaring. Så sent som i weekenden svang jeg tommestokken, nedlagde et skrivebord med ophobede papirbunker og erstattede det med en utrolig rummelig reol til alt det legetøj, som lå spredt over stuegulvet. Pyha, børnene har nu
et legehjørne, og mor har ro i sjælen! Dette nummer er fyldt med gode
ideer til dig, som gerne vil have det optimale ud af dine kvadratmeter. Se, hvordan to lejligheder på henholdsvis 37 og 45 kvadratmeter har plads til alle funktioner, og find perfekte opbevaringsløsninger i guiden på side 66 – uanset om du vil gemme dine ting væk eller vise dem frem.

Ps Hvis du også vil se et hjem, hvor der ikke er sparet på pladsen, så nyd skuespiller Ann Eleonora Jørgensens skønne herskabslejlighed på side 46.
Man har jo lov til at drømme om at bo i en balsal ...

Helle Blok, chefredaktør

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...