Få forårsfine kunstkort med Bolig Magasinets martsnummer

Skabt er vores dygtige stylist og artdirector.

Kunstkort

Foråret er i hus

Skab skøn forårsstemning derhjemme med de smukke kunstkort, du får med dit magasin denne måned.

For første gang har vi givet os i kast med selv at designe et bud på kunst til dine vægge og er stolte over at kunne præsentere et særligt sommerligt og forårsfrisk resultat.

Kortene er skabt af Bolig Magasinets egen stylist, Julie Løwenstein, og artdirector, Stine Kokfelt og følger gratis med dit Bolig Magasinet, som er på gaden til og med 21. marts.

Er du abonnent får du automatisk begge kort med, køber du bladet i kiosken kan du frit vælge, om du er mest til versionen i close-up eller fuld figur.

Blomster for 900 kr

Selvom det var en spontan idé, som opstod på redaktionen, så krævede det alligevel en god portion tålmodighed og kreativitet at udvikle kunstkortene.

Det tog godt og vel 3 timer med blomster for 900 kr og 126 billeder med alverdens baggrunde, vinkler og sammensætninger at få de helt rigtige motiver i hus - og lad os da bare være ærlige, vi er ret så stolte af vores kolleger!

Vi håber, du er lige så begejstret for resultatet og vil bruge blomsterkortene til at skabe forår i dit hjem.

TIP Sæt kunstkortene i trærammer for at få den helt rigtige sommerhusstemning.

Martsnummeret

Kunstkortene finder du i det nye nummer af Bolig Magasinet, hvor du samtidig kan opleve fantastiske boliger og et stort køkkentema!