Få Mette Blomsterbergs bedste juleopskrifter med det nye Bolig Magasinet

Er du lige så tosset med Mette Blomsterberg som vi er? Dette hæfte indeholder opskrifter på både det klassiske julebag og opskrifter med et tvist af Blomsterberg.

Blomsterbergs bedste juleopskrifter

Mette Blomsterberg er kendt for sine smukke kager, lækre desserter og sit øje for gode råvare.

I denne måneds udgave af Bolig Magasinet er du så heldig at få en opskriftsbog med fra Mette Blomsterberg. Den indeholder de klassiske juleopskrifter på klejner, vaniljekranse og honninghjerter. Derudover har den også et tvist af nogle særlige opskrifter på blandt andet luksusbrunkager med pistacie og mandel, figenchokolader og sødt 'flæsk'.

Mette indleder med at fortælle:

  • Jeg må simpelthen indrømme, at når det kommer til jul, så bliver jeg vist aldrig sådan hélt voksen. I hvert tilfælde hvis julen kun er børnenes fest! Jeg elsker simpelthen denne travle, hektiske men også hyggelige tid. Man mindes, man savner, man glædes og forkæler – og jeg er vild med denne kombination af livet i det hele taget.

  • Hjemme hos os laver vi slet ikke overdrevne mængder af småkager og konfekt, men vi laver netop dét vi bedst kan lide – lidt men godt. Til gengæld har vi en hél dag med fælles familie-julehygge-bag, og det er en af mine yndlingsdage på hele året.

Bolig Magasinets decembernummer er på gaden nu (og frem til og med d. 27. december).