Farver - No 183 april 2015

Se Bolig Magasinets april-udgave, hvor vi sætter fokus på farver, personlige køkkener, sommer makeover, og meget meget mere ...

NYFORELSKET I FARVER!

I weekenden fik jeg en mms fra vores stylist, Julie, af hendes seneste malerprojekt i stuen. "Øhhh ... Så blev der grønt, MEGET GRØNT. Er meget spændt på, når det er færdigt ..." stod der.
Jeg indrømmer gerne, at min første tanke var: 'Godt det ikke er mig, der skal rende rundt og være nervøs for, om den våde maling på væggen, nu også udvikler sig til den drøm, jeg havde i hovedet.’ Så kiggede jeg rundt i mit hjem og opdagede, at jeg muligvis lider af farveskræk. Det var der, jeg tog beslutningen: Dette forår siger jeg også farvel og tak til mine hvide vægge – eller i hvert fald et par af dem. Nu skal der mere kulør på min malerrulle. Spørgsmålet er bare hvilke? En mørk blå som i den cool stue på side 62? En douce grøn som i den hyggelige spisekrog på side 44? Eller skal jeg bare gå all-in og lave et festligt farvefyrværkeri ligesom ejerne af det legende hjem på side 32? Heldigvis er temaet for dette nummer netop farver. De støvede, pastellerne, de mørke, pangfarverne og alle dem midt- imellem. Og vi viser dem både på væggene, på møbler og på et væld af accessories – og ikke mindst guider dig til, hvordan du bruger dem. Så der er noget for både de modige og de lidt mere forsigtige. Søndag aften fik jeg i øvrigt et nyt og meget smukt billede fra Julie med teksten: „Den færdige, grønne væg .“ Respekt for de farve- modige!


Ps Du kan se meget mere til Julies nye grønne væg og få flere tips til, hvordan du bruger farver i din indretning på boligmagasinet.dk/video.

Helle Blok, chefredaktør

 

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste