© Thomas Dahl & Ditte Capion

Forårsshopping - No 182 marts 2015

Se Bolig Magasinets marts-udgave, hvor vi sætter fokus på forårs-makeover på budget, sæsonens helt store tendens (grøn, grøn, grøn), smukke boligreportager, og meget meget mere...

3. marts 2015 af Helle Blok

NU ER DET ENDELIG FORÅR!

Hold op, hvor har jeg ventet og længtes. Efter foråret og de første, lave solstråler, de første, små, grønne blade, som skruer sig op gennem den hårde jord og den der boblende følelse i maven af, at NU begynder alt det sjove, det smukke og det dejlige. Og nu kan vi på Bolig Magasinet simpelthen ikke vente længere, uanset hvad vejrguderne siger.

Derfor er dette magasin proppet med forår på alle måder.
Du hungrer garanteret også efter at få foråret ind i dit hjem, og derfor har vi fyldt de første mange sider med de bedste bud på skønne forårs- accessories (og møbler), så du kan give dit hjem en stor eller lille forårsmakeover – på budget!
Vi har spottet de nyeste farver og tendenser på møbelmessen i Stockholm. På side 22 fortæller vi blandt andet, at sæsonens helt store farve er grøn, grøn, grøn – perfekt til foråret. Og mens vi venter på, at planter og blomster springer ud udenfor, dyrker vi tendensen indenfor. Se, hvordan du leger med de cool planter på side 30, og lad dig inspirere af et hjem med både hængeplanter og blad-tapet på side 32 – mikset med retrofund, cool design og rå vægge naturligvis.
Om få uger skal både uret og havemøblerne stilles frem igen til sommertid. Hvis din terrasse skal forkæles med nye møbler, puder
eller krukker, så kan du finde dine favoritter på side 60.
Foråret er lige om hjørnet. Nyd det!

Ps I denne måned har illustrator Line Holtegaard lavet to forskellige kunstkort til dig. En hurtig og smuk måde at få foråret indenfor på få sekunder.

Helle Blok, chefredaktør

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...