KUNST - Nr 187 august 2015

Kig nærmere i Bolig Magasinets august-udgave, hvor vi sætter fokus på kunst i hjemmet. Vi har bl.a. fyldt nummeret med guides til kunst på budget, og så deler en række kunstnere ud af deres bedste kunstråd. Derudover kårer vi Bolig Magasinets stylist 2015 - læs med og se om det er dig vi søger ...

4. august 2015 af Helle Blok

FORELSKET I KUNST!
Mit hjem ligger i flytterod. Der er bygget nye vægge op, rykket rundt på indretningen, og møblerne har endnu ikke fundet deres rigtige pladser endnu. Det stresser mig en anelse, men det værste er, at mine vægge er gabende tomme, fordi alt er pakket væk. Jeg savner mine malerier, print, fotografier, og hvad der ellers plejer at kigge mig i øjnene derhjemme. Jeg savner DET, som i høj grad er med til at gøre mit hjem til MIT. DET, der pirrer mine følelser og gør mig ekstra glad, nysgerrig, eftertænksom og alt det andet fantastiske, som kunst kan gøre ved os. Men jeg skal også investere i ny kunst, som ‘taler’ til mig lige der, hvor jeg er nu. Og netop det får du inspiration til i dette nummer, der er fyldt med fantastiske kunstværker, som taler til både dig og din økonomi. Personligt er jeg ret forelsket i de skønne akvareller på side 17. Vi har i øvrigt beslu et at gøre ‘Kunst på budget’ til en fast side i Bolig Magasinet. Så glæd dig til endnu mere kunst fremover. En række cool kunstnere deler også ud af deres bedste kunstråd. Jeg vil tage Camilla Bjerres råd med mig på kunstshopping: “Er du forelsket?
Hvis du kan mærke, at værket skal hjem og bo hos dig, har du fundet det rigtige.“ Så enkelt kan det siges!

Ps. Naja Tolsing laver de skønneste collager, som pirrer fantasien. Vi er rigtig glade for, at hun har sagt ja til at være månedens kunstner.

Helle Blok, chefredaktør

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste