MAKEOVER - No 186 juli 2015

Se Bolig Magasinets juli-udgave, hvor vi sætter fokus på forandringer i hjemmet. Vi har fyldt nummeret masser af idéer og guides til forandringer i dit hjem - både de vilde, nemme, dyre og billige! Derudover guider kongen af DIY dig til en kreativ makeover ...

30. juni 2015

FORANDRING FRYDER FAKTISK!
For seks år siden forkælede jeg min lejlighed med en ordentlig makeover. Ned røg en væg, savsmuldstapetet, det gamle gulnede køkken og en masse ophobet rod. Ind rykkede et nyt køkken, spandevis af frisk maling, nye afhøvlede gulve og intensionen om at holde mere orden. Renoveringen var ikke nogen nem beslutning for mig. Først og fremmest fordi den var smådyr, men også fordi jeg virkelig trængte til en forandring i mit liv på det tidspunkt. Jeg var dødtræt af at gøre det samme om og om igen både i og udenfor mit hjem. Men jeg var også ærlig nok til at spørge mig selv: ‘Tror du virkelig, at det forandrer noget, at du renoverer dit hjem?’ Det gjorde det! På en eller anden måde. Jeg blev måske ikke grundlæggende mere lykkelig – men jeg blev gladere, og det førte en hel masse godt med sig. Nu er det tid til en mini-makeover. Derfor glæder jeg mig til at bruge nogle dage i min sommerferie på at svinge en malerpensel i mit soveværelse, og måske hiver jeg også min symaskine frem og forsøger at fremtrylle det sengetæppe, du finder i guiden til ‘Nemme forvandlinger’ på side 50. Vi har fyldt dette nummer med masser af idéer og guides til forandringer i dit hjem. Både de vilde og de nemme. De dyre og de billige. God arbejdslyst og god fornøjelse – både under og efter! 


Ps. Maling er en af de nemmeste måder at skabe forandring på. Så klip kuponen ud på side 49, og skynd dig ned til din lokale Jotun-forhandler. Er du en af de første 500 læsere, kan du nemlig gå hjem med en gratis bøtte maling i din yndlingsfarve. Del gerne din malerforvandling med os på instagram #jotunmakeover.

Helle Blok, chefredaktør

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste