Når Bolig Magasinet udkommer 21. marts bliver det med dobbelt så meget af det bedste

Vi fylder 20 år, og det skal kunne mærkes! Også ude hos dig kære læser!

© Getty Images

Vi runder et skarpt hjørne, og det er vi mildest talt ret begejstrede over. Det skal du selvfølgelig også mærke, og derfor er vores kommende fødselsdagsnummer noget ekstra særligt.

Der er nemlig dobbelt så meget inspiration til dig med hele to magasiner: Bolig Magasinets store fødselsdagsnummer + specialmagasinet ’Bolig Magasinet Forår’, hvor du får ALT til dit udeliv.

Det får du i det store fødselsdagsnummer:

I 20 år har vi sammen med vores dygtige fotografer, journalister og stylister givet dig idéer og inspiration til din indretning og i det store fødselsdagsnummer får du ekstra meget af det mest populære i Bolig Magasinet:

Ekstra mange boliger. Vi inviterer dig ind i ekstra mange hjem – vi breder os nemlig på hele 60 sider med de dejligste boliger.

De bedste indretningsråd. Du får de allerbedste indretningsråd fra Danmarks dygtigste stylister – om alt fra kunst til lys.

Skønne præmier. Du kan blive den heldige vinder af de lækre præmier i vores store fødselsdagskonkurrence.

Stylistens indretningsskole. Vi lancerer også vores nye serie: ’Stylistens indretningsskole’, hvor vores faste stylist Julie Løwenstein viser dig, hvordan du kan skabe hygge i dit hjem med tekstiler. Et format du også fremover vil kunne nyde i magasinet, når Julie hver måned kaster sig over nye emner.

Bolig Magasinet Forår – alt til dit udeliv!

Som en lille fødselsdagsgave får du også vores nyeste tiltag Bolig Magasinet Forår, hvor vi varmer op til den vidunderlige sæson, som lige om lidt venter på terrassen, altanen eller i haven.Stylist Sidsel Zachariassen viser sin egen skønne have frem og deler ud af sine idéer. Vi dækker de fineste forårsborde. Vi indretter de hyggeligste grønne oaser. Og så gør vi romantiske drivhusdrømme til virkelighed. Glæd dig til vores nye magasin om det gode udeliv!

Alt dette og mere til, kan du glæde dig til, når magasinet udkommer i marts!

Tegn abonnement på Bolig Magasinet og få alt dette med

Men det ikke det eneste, vi har i ærmet.

Hen over sommeren kan du også se frem til magasinet, hvor vi giver svar på et af de mest stillede spørgsmål fra vores læsere: Hvordan skaber jeg personlig stil? Måneden efter har vi dedikeret et helt nummer til fantastiske makeovers og vilde før- og efter-billeder.

Desuden har vi endnu et ekstra magasin på trapperne - emnet må du glæde dig til at se - og så er vi lige nu ved at lægge sidste hånd på en helt særlig sommergave fra os til jer, som vi GLÆDER os til at give.

Det er bare noget af det, du kan glæde dig til i 2019 og alt sammen er noget, du får med, hvis du tegner abonnement på Bolig Magasinet inden 5. marts.

Du får 5 numre og en velkomstgave fra A Simple Mess, som består af de fineste vaser og en lysestager med uendelige styling muligheder.

Prisen er bare 258 kr. - få gaven + 5 numre HER