No. 188 SEPTEMBER 2015 · MODE & DESIGN

Se Bolig Magasinets september-udgave, hvor vi sætter fokus på mode og design. Vi har fyldt nummeret masser af lækre fashionista hjem, 3 køkkentendenser til dit nye drømmekøkken, en shoppingguide til sæsonens smukkeste tæpper -og meget meget andet!

1. september 2015 af Redaktionen

HELT VILD MED INDRETNING – OG MODE!
Vi har taget de store, cool modebriller på i dette nummer. Der findes så mange stilfulde modedesignere og modefolk. Vi var nysgerrige efter at finde ud af, om de bor lige så smukt og lækkert, som de klæder sig? Det gør de, kan jeg afsløre! Det betyder, at vi har fyldt dette nummer med endnu fl ere boligreportager, end vi plejer (beklager – vi kunne ikke gøre for det!). Smukke og stilfulde hjem, der er lige så inspirerende som deres ejere. Uanset om du selv er en fashionista eller ej – så er der masser af idéer og inspiration at hente. For modefolket er fantastisk gode til at lege med vidunderlige farver og smukke former i deres hjem. Mange af dem har også et touch af frækhed og vildskab, som jeg i hvert fald godt kunne bruge i min indretning. For hey! Det er jo SJOVT at få lov at udtrykke sig, både i sit tøj og sin indretning. De minder mig også om, hvor vigtigt det er, at vi fi nder ind til den, vi er, og den stil vi hver især elsker, og så holder fast i den – både når vi klæder os på og indre er. Så har vi det allerbedst og er allermest inspirerende.

Ps: Vi kigger også nærmere på et af hjemmets absolut vigtigste rum: køkkenet. Så hvis det kribler i dine fi ngre e er nyt, lækkert køkkengrej, en ny stil eller måske ligefrem et helt nyt køkken, så spring straks frem til side 84. God læselyst! 

Helle Blok, chefredaktør

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...