No. 189 OKTOBER 2015 · EFTERÅR

Se Bolig Magasinets oktober-udgave, hvor vi sætter fokus på efteråret. Vi har fyldt nummeret med brændte farver, skønne boliger og smuk fotokunst af Dan Isaac Wallin.

29. september 2015 af Redaktionen

LEDER: JEG OVERGIVER MIG TIL EFTERÅR

Okay, sommer og 25 grader ER dejligt. Men jeg glæder mig også til alle de dejlige ting, der følger med, når de varme brændte farver indtager træerne, og lu en pludselig bider lidt mere. Jeg glæder mig til rolige gåture i skarp, lav sol og den skønne følelse, det er at komme hjem igen til en varm, hyggelig lejlighed og pu e sig i sofaen med familien.
Her på redaktionen blev det faktisk allerede e erår den dag, vi kom tilbage fra sommerferie. For de seneste mange uger har vi drønet rundt på messer og til presseevents for at se alle de skønne e erårsnyheder. Du kan se rigtig mange af dem i de e nummer. Jeg håber, du bliver lige så begejstret og inspireret, som vi er. Glæd dig til de smukkeste, dybe farver som mørk grøn, mørk blå, rust, okker og blomme. Og giv dem endelig selskab af mørkt levende træ og fi ne metaller. Og husk også at tænde lyset – vi har samlet de bedste nye lamper på side 54.
Rigtig hyggelig oktober!

Ps: Vi er vilde med kunst på redaktionen, og lige nu er vi især begejstrede for fotokunst, og derfor har vi valgt Dan Isaac Wallin som månedens kunstner. Hans stemningsfyldte fotokunst hænger allerede hjemme hos mig. Jeg håber, du også bliver rigtig glad for månedens kunstkort. Vis os endelig, hvordan du bruger dem på @boligmagasinetdk.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste