No. 191 DECEMBER 2015 · HYGGE

Se Bolig Magasinets december-udgave, hvor vi sætter fokus på hygge i indretningen. Vi har fyldt nummeret med nordiske boliger, en sofa-guide og masser af lækre ideer til opbevaring.

1. december 2015 af Redaktionen

LEDER: Opskriften på hygge

eg sidder i min bløde lænestol med benene smækket op på puffen, mens jeg tænker over opskriften på hygge. Og pludselig går det op for mig, at jeg sidder lige midt i den. Hele huset dufter af kanelsnegle, drengene sover middagslur, og stemningen er helt rolig og nærmest doven. Det er langsomt blevet mørkere og koldere udenfor de seneste måneder. Imens har jeg – helt uden at lægge mærke til det – opgraderet min hyggehule indenfor. Et par mørke velourpuder har sneget sig ind i min sofa, stearinlysene er krøbet op på sofabordet, og jeg fik pludselig et akut behov for en ny lampe på min reol – her var så mørkt!

Jeg har SÅ meget lyst til at vinterhygge lige nu, og heldigvis er der masser af tips og idéer at hente i dette nummer. Vi giver dig både den helt store guide til, hvordan du kan skrue op for hyggen i dit hjem med dejlige farver, tekstiler og accessories. Vi har udvalgt 11 af sæsonens hyggeligste sofaer. Og så får en heldig læser en hyggelig makeover af sin stue. God fornøjelse med magasinet og rigtig hyggelig december.

Ps: Denne måned får du Kortkartellets fine grafiske kunst med et verdens- eller et europakort. Når jeg kigger på dem, tænker jeg på alle de dejlige steder, jeg har været, og hvor jeg gerne vil hen i det nye år, der venter lige om hjørnet. Rigtig godt nytår!

Helle Blok, chefredaktør

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste