No. 193 februar 2016 · FORÅR

Se det nye Bolig Magasinet, hvor vi har fyldt nummeret med masser af skøn forårsstil. Du får 272 idéer og fine fund til dit hjem, geniale opbevaringsløsninger, og inspiration til, hvordan du giver det hvide bad personlighed.

2. februar 2016 af Helle Blok

FØRSTEHJÆLP TIL FORÅR

Min søde veninde og hendes familie er stukket af fra vinter og vanter. Nu nyder deotte ugers eventyr i Østens varme, og jeg følger ivrigt med i hendes opdateringer på Instagram. Heldige asen! De skønne billeder af sol og varme får mig til at længes endnu mere efter foråret og de første skarpe solstråler, der prikker på huden, halvåbne altandøre, masser af blomster og planter i glade farver. Heldigvis rykker foråret nærmere for hver dag. Og mens vi venter, har vi skruet et brag af et forårsnummer sammen til de utålmodige. Her får du nemme idéer til, hvordan du laver skønne  forårsvandlinger indenfor – på et overskueligt budget. Vi viser også masser af fantastiske, lyse hjem fyldt med forårsinspiration.
Og så deler tre kreative kvinder deres bedste idéer til den
bo med den store botaniske tendens på både tapeter, puder
og ægte grønne planter. God fornøjelse – vi håber, det gør
ventetiden lidt dejligere.

PS. Vi elsker kunst og kreative streger på Bolig Magasinet. Derfor har vi fået kunstneren Sjulle alias Stine Schulstad til at lave nogle skønne illustrationer for os. Du finder blandt andet hendes streger på ‘10 februar favoritter‘ på side 18 og ‘Mere plads, tak!‘ på side 76. Se endnu mere af hendes kunst på Sjulle.com. Og så håber vi, at din februar bliver lidt mere glad og farverig med Michelle Carlslunds dejlige kunstkort, som du får som gave sammen med magasinet.

Helle Blok, chefredaktør

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste