No. 196 maj 2016 · OPBEVARING

I det nye Bolig Magasinet giver vi dig 94 idéer til mere plads og genial opbevaring. Vi har fyldt nummeret med eksperternes bedste tips, 3 minikøkkener og en guide til, hvordan du skaber en skøn sommerstemning på terrassen. Læs her, chefredaktørens leder.

3. maj 2016

LEDER: SMÅT ER GODT!

Mit hjem skrumpede sidste år til halv størrelse. Vores downsizing til en toværelses betød, at der skulle tænkes både nyt, praktisk og kreativt i indretningen. Men jeg har heldigvis set så mange skønne, små hjem, at jeg ved, at man sagtens kan bo både rummeligt og dejligt på få kvadratmeter – også med to børn. Ud røg en hel del af det, jeg ikke troede, jeg kunne leve uden, og ind kom især masser af skjult opbevaring.

I spisekrogen er siddebænken bygget af skabe, så der er plads til rengøringsmidler og alt det andet, der helst ikke skal ses. I entréen har jeg fyldt den ene væg med små dekorative knager, så jeg stadig har plads til masser af gæster og alt deres overtøj. En lang række skokasser er rykket ind i et lille indhak i væggen – måske ikke hjemmets smukkeste detalje – men er du klar over hvor mange strømper, tørklæder og håndklæder, der kan klemmes ind i dem?
I dette nummer besøger vi dejlige hjem med masser af gode og smukke løsninger, som skaber mere plads. Jeg håber, du bliver inspireret til at gøre dit eget hjem endnu dejligere.

Helle Blok, chefredaktør

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste