No 199 august 2016 · KUNST

Bolig Magasinets kunstnummer er fyldt med smukke billedvægge, 38 fine kunstfund og en skøn køkken-makeover. Derudover følger der to lækre kunstkort fra Vee Speers, en af de hotteste fotografer herhjemme lige nu. Læs her, chefredaktørens leder.

LEDER: 1 2 3 skyd ...

En masse fantastiske fotos, og hashtag dem #boligmagasinet­stylist2016. De næste to måneder er vi nemlig på jagt efter den læser, som laver den mest inspirerende styling. Vi kvitterer med titlen ‘Bolig Magasinet Stylist 2016’, en fin goodiebag med fan­tastisk design og din helt egen sag på fire sider i magasinet, hvor du kan vise dit talent. Sidste år var konkurrencen en kæmpe succes. Mere end 4.000 billeder blev oploadet. Og jeg glæder mig vildt til at se, hvor kreative I er i år.
Ja, det tager tid at kigge flere tusinde billeder igennem og udvælge de ti finalister (kåringen af den endelige vinder overlader vi til jer kære læsere i demokratiets ånd). Men det er vild optur at se, hvor dygtige I er til at sammensætte materialer, farver og former og få et lille glimt af, hvordan I indretter jer lige nu. Skynd dig at lege med – måske er du Bolig Magasinet Stylist 2016! Læs mere om konkurrencen her.PS Vi er stolte af at kunne præsentere Vee Speers som månedens udvalgte kunstner. Nyd hendes smukke kunsttryk, som du får gratis med magasinet.

Helle Blok, chefredaktør