No 200 september 2016 · FØDSELSDAGS-SPECIAL

I Bolig Magasinets store fødselsdags-special, har vi samlet ekstra mange sider med ekstra mange boliger og ekstra mange gaver. Helt præcis kan I vinde design for 316.925 kr.!

30. august 2016 af Helle Blok

LEDER: Hurra, vi fylder 200!

For 200 numre (og 18 år) siden sad der en lille flok bolig­ entusiaster og finpudsede det allerførste nummer af Bolig Magasinet. De drømte om at inspirere og give læserne nye idéer til deres indretning. De ville vise lækre boliger og masser af nyt design. På en ny og sjovere måde. De har sikkert haft de vildeste sommerfugle i maven, da de endelig sendte det første Bolig Magasinet ud til læserne. Ville de kunne lide det? Ville de læse det? JA, det ville I. Og det vil I stadig. Tak!

Er 200 numre egentlig længe siden? Det har vi talt om på redaktionen, mens vi har kigget i alle de gamle numre (hvilket var ret festligt). Den allerstørste forskel på dengang og nu er, hvor meget dansk design i dag fylder i vores magasiner og i vores hjem. Der er sket SÅ meget godt! Vi har fået nyskabende, succesfulde mærker som Hay, Muuto, &Tradition, Ferm Living og mange, mange flere. Tænk på alle de kunsthåndværkere og kunstnere, der er kommet til – i dag bugner vores hjem af lækker keramik og fine print på væggen. Og respekt for alle de ‘gamle’ virksomheder, som fortsat lancerer masser af nye, fantastiske produkter og elskede klassikere i nye klæder. Der er grund til at fejre, at vi nu runder 200 numre, og at dansk design gør det fantastisk. Derfor har vi knoklet for at lave et ekstra godt magasin til jer. Med ekstra mange sider, ekstra mange boliger og ekstra mange gaver. Helt præcis kan I vinde design for 316.925 kr.!

Du får selvfølgelig også reportager, shopping og svar på de mest stillede indretningsspørgsmål fra Danmarks bedste eksperter – der er masser af nyt at lære selv efter 200 Bolig Magasiner. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...