No 201 oktober 2016 · EFTERÅR

I Bolig Magasinets efterårsnummer kan du smage på efterårets stemning og charme med 36 skønne fund, 10 lysende tendenser og tips og tricks til, hvordan du skruer op for hyggen. Læs her, chefredaktørens leder.

LEDER: Det hyggeligste efterår!

Jeg er blevet den lykkelige ejer af en pejseindsats! Det havde jeg ikke liiige set komme. Men fakta er, at den netop nu bliver installeret i mit kommende hjem, og jeg er SÅ klar til at fyre op under efterårshyggen, så snart jeg flytter ind. Jeg vil leve alle klichéerne helt ud og gøre dette efterår til det hyggeligste og smukkeste i mit liv – intet mindre! Familien skal samles i sofaen, som selvfølgelig er fyldt med lækre puder i bordeaux og flaskegrøn - nogle af sæsonens store farver. Den dampende kakao skal serveres i smuk, ny keramik, og så går jeg til kamp mod mørket med et par nye lamper i stuens kroge. Det bliver picture-perfect!

Drømmer du også om at klæde dit hjem på i efterårets hotte farver og materialer, kan du finde masser af inspiration i dette nummer. Du får blandt andet vores bedste tricks til at skabe efterårshygge på 1 time, 1 dag eller 1 weekend. Sæt i gang!

Jeg håber, at dit efterår også bliver et af de hyggeligste og smukkeste nogensinde!

Helle Blok, chefredaktør