No 202 november · JUL

I Bolig Magasinets julenummer får du en masse inspiration til den ultimative julehygge, idéer til årets julegaver, udvalgte november-favoritter og meget mere!

1. november 2016 af Helle Blok

LEDER: Mine dejlige juleminder

Der hænger en lille, blød tinsoldat og dingler på vores juletræ. Min søde veninde havde den med som gave for fem år siden, da hun kom for at se min ældste søn for første gang. Hans allerførste stykke julepynt. Hver jul, når jeg hænger den på juletræet, tænker jeg på hendes søde tanke, og på den fantastiske jul vi havde, da han var lillebitte og nyfødt. Hvor tempoet var helt nede i laveste gear, stuen var fyldt med gæster, vanillekranse og levende lys, og alt bare drejede sig om ham.

Men hver jul er noget helt særligt. Det er det, der er så dejligt ved den. Julen er fyldt med vidunderlige mennesker, dejlige minder, gaver og traditioner. Og jeg kan næsten ikke vente med at gøre, præcis som jeg plejer ... og føje nye traditioner og oplevelser til. I år kan mine børn for alvor være med til at klippe julepynt, bage småkager og tro på nisser. Så vi skal jule til den helt store guldmedalje! Jeg glæder mig SÅ meget til endnu et nyt julekapitel i vores liv. Jeg håber, du finder masser af idéer og inspiration til din jul i magasinet.

RIGTIG GLÆDELIG JUL! 


Helle Blok, chefredaktør 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...