No 206 marts 2017 · Forårsfeber

Foråret er længe ventet, og nu er det lige på trapperne! Det kræver en lille opdatering af smukke planter og andre gode ting. Læs chefredaktørens leder her.

LEDER: Vi har forårsfeber!

Her på redaktionen har vi talt om forår i efter- hånden rigtig mange uger. Vi har drømt om skarpe solstråler ind ad vinduerne, om skønne glasvaser, sprøde pasteller, spirende blomster ... ja, en enkelt har endda nævnt både forspiring og god gammeldags forårsrengøring!

Så vidt vil jeg nok ikke gå. Men mine vinduer er pudsede, så hver en lille solstråle kan skinne ind i min stue, og jeg kan holde øje med, hvornår de første grønne blade dukker op på træerne i min lille have. Indtil det sker, skruer jeg op for foråret indenfor. Og i dette nummer får du alle vores gode idéer til at skabe den dejligste forårsstem- ning i vidunderlige farver.

Hjemme hos mig betyder det uden tvivl et besøg hos min yndlingsblomster- og plantepusher, så jeg kan samle et skønt botanisk stilleben i min brede vindueskarm i stuen med en masse for- skellige krukker og vaser. Og mon ikke også en lille bitte smule shopping ...

God forårsindretning!

Helle Blok, chefredaktør

Pude, ‘Alegria’, 45 x 45 cm, 299 kr., Ilva.

Bænk, i bambus, h 45 x b 170 x d 35 cm, 2.200 kr., Tine K.

Pendel, ‘Damn Fashionista’, designet af Design by Us, dia 15 cm, 1.490 kr., Watt a Lamp.

Urtepotte, ‘Toppu Pot’, h 24 x dia 15 cm, 499 kr., Oyoy.

Pude, ‘Roa’, 40 x 60 cm, 499 kr., Oyoy.

Spejl, ‘Lust’, i eg med gyldent spejlglas, 50 x 50 cm, 899 kr., Normann Copenhagen.

Stel, ‘Copenhagen’, med 17 dele, fra 39 kr., Broste Copenhagen.