No 208 maj 2017 · Min personlige rede

Dette nummer handler især om personlig stil. Chefredaktør Helle Blok sætter her ord på, hvad personlig stil er for en størrelse - og hvordan man får den ind i sit hjem.

Min personlige rede

Et ‘personligt’ hjem er et af de mest hypede udtryk lige nu. I dette nummer vover vi endda at give dig en opskrift på, hvordan du skaber det. Virker det modstridende med en manual til at skabe noget, som kun du har? Og er alle hjem ikke som udgangspunkt personlige? Jo. Vi vil bare gerne give dig et kærligt skub til at se på dit hjem med nye øjne og give dig endnu mere mod til at vise, hvem du er i din indretning.

Jeg er selv lige midt i operation ‘personligt hjem’. Da jeg flyttede fra min lejlighed til mit rækkehus, endte en del af mine ting pludselig i kælderen. De var bare ikke mig længere.

For som vores stylist, Julie, siger i opskriften på et personligt hjem, så handler det blandt andet om at mærke, om din vase, stol eller dit billede stadig gør dig glad og giver dig god energi. Ellers er det måske på tide at male den i en ny yndlingsfarve, give den et nyt betræk eller ligefrem give den væk. Så får du plads til endnu mere dig i dit hjem.

Du finder opskriften på side 68. Nyd også alle de dejlige hjem, vi besøger. De viser, at personlig stil er lige så mangfoldig som os mennesker. Vi håber, du får masser af idéer og mod på at indrette dit personlige hjem

Barborde er hotte, og dette har et skønt, feminint look. Rullebord, ‘Carlo trolly’, h 82 x b 87 x d 45 cm, 2.850 kr., Sika Design.

Lamper giver masser af personlighed. Pendel, ‘Meld’, i stentøj, 2.190 kr., Northern Lighting.

Plakat, ‘Willow Plum‘, af Pernille Folcarelli, 30 x 40 cm, 409 kr., The Poster Club.

1-2-3 ekstra siddeplads i stuen. Puf, ‘Deconstructed‘, h 40 x dia 62 cm, 840 kr., Idemøbler.

Så fin – og praktisk at den er gennemsigtig. Bonbonniere, ‘Brilliant pearl green’, h 12 x b 12 x d 11 cm, 505 kr., Louise Roe.

Det ligner en stol, man sidder virkelig godt i! Stol, ‘Verve’, h 72,5 x sh 45 x b 57,5 x d 58 cm, 1.695 kr., Fredericia.