Du kan stadig nå det: Tag dit billede på Insta og bliv årets Bolig Magasinet Stylist

Se, hvordan du deltager i konkurrencen, som kræver at du har en åben Instagramprofil. Vinderen skal sammen med vores stylist Julie Løwenstein style en sag til magasinet.

I 2019 var det Mia Mortensen, der blev kåret som årets Bolig Magasinet Stylist.
© Anitta Behrendt

JUBIII! Vi elsker, når I deler jeres stil med os, og derfor kårer vi nu for 6. år i træk årets ‘Bolig Magasinet Stylist’.

Skal du være med i konkurrencen om at blive ‘Bolig Magasinet Stylist 2020’? Så vis os, hvordan du styler med årets store tendenser på Instagram senest 23. september 2020 under hasttagget #boligmagasinetstylist2020.

Vinderen løber med hovedpræmien og bliver udvalgt til at style fire sider i Bolig Magasinet. Vi glæder os til at se dine billeder og din stil.

God fornøjelse!

PS. De fem finalister bliver udvalgt af en dommerkomité bestående af førende boligeksperter.

Den endelige vinder bliver kåret ved en brugerafstemning på Boligmagasinet.dk fra 24. september til 21. oktober og offentliggjort 22. oktober 2020.

Vinderen skal have mulighed for at deltage i et fotoshoot med Bolig Magasinets stylist, Julie Løwenstein, i løbet af uge 46.

Vi betaler eventuel transport til København og glæder os til at vise resultatet i Bolig Magasinet.

Årets præmier

HOVEDPRÆMIEN I år løber vinderen med et møbel, der står højt på ønskelisten hos alle på Bolig Magasinets redaktion! Nemlig den tidløse og stilfulde "Be My Guest"-bænk fra Warm Nordic.

Bænken blev lanceret tilbage i 2017 og adskiller sig fra sine artsfæller ved sit stilrene design i sortmalet metal, som danner den smukkeste kontrast til det organiske rørflet, der udgør bænkens sæde.

Netop nu ser vi, at bænkene gør deres indtog på boligscenen - og det er med god grund! De kan nemlig bruges i alle hjemmet rum - fra soveværelset til entréen - og det er med stor begejstring, at vi inden længe kan overrække den smukke bænk til en værdi af 7.999 kr. til årets Bolig Magasinet Stylist.

Bænk, 'Be My Guest', designet af Charlotte Høncke for Warm Nordic, l 140 x b 38 x h 46 cm, 7.999 kr.

FINALISTPRÆMIEN Alle 5 finalister i konkurrencen vinder i år et af vores favoritsengetøjssæt: Junas Bæk & Bølge, som nu kommer i en helt ny farve. Den chokoladebrune variant er allerede udsolgt, men de 5 finalister modtager hver især to sæt af det populære sengetøj i 100 procent økologisk bomuld - en æstetisk måde at invitere bæredygtighed indenfor i soveværelset.

Hvert sæt af sengetøjssæt, som finalisterne modtager, har en værdi af 1.400 kr.

Sengetøj, 'Bæk & Bølge', 140 x 200 cm, 700 kr.