Smugkig de inspirerende hjem, vi viser i denne måneds Bolig Magasinet

5 fantastiske boliger med masse idéer at stjæle!

Boligindretning inspiration
© Tia Borgsmidt

I januarnummeret har vi foldet en masse inspirerende boliger ud på siderne, og du kan blandt andet gå på opdagelse i hjemmet med de fineste værker fra gulv til loft. Eller familieoasen med de grå vægge og farvestrejf, der løfter. Og det moderne hjem i Aalborg med messingdetaljer, velour og ikea-hacket køkken. Få dit smugkig på alle fem boliger her:

Inspiration til boligindretningen
© Christina Kayser Onsgaard

Kreativ familieoase

Kan en lejlighed den ene uge passe perfekt til en storfamilie med fire sammenbragte børn – og den næste være en romantisk base for to? Ja da!

Kig indenfor i Mariah Malewicz og Kristian Lillelunds fantastiske hjem fyldt med specialdesignede løsninger.

Flot stue med stort persisk tæppe
© P. Wessel

Kunst fra gulv til loft

Velkommen til et hjem, der er fyldt med kunst. Marie Nipper og Simon Frise Eriksen er bidt af kunst. Faktisk så meget, at parret hellere køber et nyt værk end en stol at sidde på.

Spisestue med stort spisebord
© Tia Borgsmidt

Enkelthed og varme

Skandinavisk enkelthed med strejf af sydlandsk varme. Sådan beskriver Louise Myrup Nielsen og Jan Poulsen stilen i parrets nyrenoverede hjem i Aalborg. Tag med på besøg i den stemningsfulde taglejlighed.

Topersoners sofa og trebenet sofabord
© Camilla Hey

Kunstnerens fine fristed

Det emmer af lys, luft og poesi i kunstner Silke Bondes lejlighed nord for København. Her har hun indrettet et lille fristed med plads til kreative tanker, loppefund og masser af grønne planter.

Smart skab med mange skuffer
© Anitta Behrendt

"Jeg har altid drømt om et walk-in-closet"

Masser af opbevaring behøver ikke være dyrt, besværligt eller gå ud over stilen. Kig indenfor hos Christina og Christoffer Dueholm, der har bygget et cool walk-in-closet - endda på budget.

Bolig Magasinet forside med forslag til indretning

Læs resten af boligreportagerne og se de smukke billeder i det nye magasin, som er på gaden nu.